"Кой ще се извини, че премиерът е обграден с тъпанари?"

...
"Кой ще се извини, че премиерът е обграден с тъпанари?"
Коментари Харесай

Кой ще се извини, че премиерът е обграден с тъпанари?

"Кой ще се извини, че министър председателят е обкръжен с тъпанари? " Това попита заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България " Драгомир Стойнев в процедура по метода на водене след декларацията на Тома Биков. Биков настоя за оставката на Иво Христов като депутат поради изявление, в което употребява думите "инфантилно българско население ".

"Само че когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се приказва истината и да се вършат промени. " Цитирам министър-председателя Бойко Борисов. Кой ще се извини за тези думи? Вие тъпанари ли сте, че не може да проведете промени? Позволява се в Народното събрание, знаейки каква декларация ще има, да имаме взор върху едно изявление, извадено от подтекста, а не да се съсредоточим в действителните проблеми в страната ", сподели Стойнев.

Той попита по какъв начин от ГЕРБ биха реагирали, когато ръководителят на Народното събрание е "проста кърджалийска гугутка ". "Това е казано от министър-председателя ", добави депутатът от левицата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР