Кой от нас би се отказал да бъде телепат? За

...
Кой от нас би се отказал да бъде телепат? За
Коментари Харесай

Не можете да скриете нищо от тях: 3 знака със суперинтуиция

Кой от нас би се отказал да бъде телепат? За да прочете мислите на събеседника, да е наясно с неговите планове, неотложно да разберете всички страсти, които претърпяват.

Притежавайки такава мощ, можете да постигнете всевъзможни висоти! Но какво, в случай че измежду нас има хора, които имат невероятна вътрешен глас, която граничи с телепатията? Тези три зодиакални знака даже не подозират какви качества имат.

3-то място – Скорпион

Скорпионът има мистични сили. Хората, родени под този знак, са надарени със специфични качества. Те виждат дълбоката същина на индивида. В същото време, самият Скорпион съчетава две персони. Вътре в този знак има безкрайна битка сред положителното и злото и тази битка го изяжда от вътрешната страна.

Парадоксът е, че Скорпион на пръв взор може да разбере какъв човек е пред него, само че не може да разбере себе си. Скорпионите виждат скритите претекстове на събеседниците. Понякога те са необуздани в изказванията си, когато виждат колкова е остроумен индивида и се пробва да го подведе.

2 място – Стрелец

Стрелец по природа е талантлив със мощна вътрешен глас. Това е повода за самото битие на дара, неговата мощ понижава, когато Стрелец е надалеч от майчината природа. Но откакто той е на своето място, неговите качества получават неограничена власт.

 

Стрелец не е в положение да управлява необяснимото и непринудено активизиране на материализацията на техните мисли. Когато това се случва, то това става изненада за него. Понякога Стрелец не би трябвало да произнася думи, с цел да бъде изслушан от събеседника. Те са способни да предават своите мисли и стремежи от разстояние, посредством изражението на лицето и погледа.

1-во място – Риби

С помощта на мощна вътрешен глас Риби четат мислите и възприятията други хора. Този подарък е изключително мощен във връзка с родственици и другари. Рибите наподобяват отделени от действителния свят, в действителност те деликатно следят всичко, което се случва към тях.

Те могат бързо да проучват и усещат вътрешното положение на индивида. Когато поддържаме връзка с този знак, събеседникът има възприятието, че го виждат от върте. Рибите могат да живеят във вашето прочувствено положение, да схващат проблемите ви, като че ли самите те са били в идентични условия. Този подарък е тежко задължение за Риби.

Намерихте ли се в този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР