Кой не знае Лиса Ан, кой не е чувал за

...
Кой не знае Лиса Ан, кой не е чувал за
Коментари Харесай

Лиса Ан се произнесе! Ето кои мъже са най-добри в спалнята според порно звездата

Кой не знае Лиса Ан, кой не е чувал за нея? Ако някой каже, че не я знае, не му имаме вяра! Порно звездата е същинска легенда, а километражът ѝ е толкоз бухнал, че в случай че не имаме вяра на нея за препоръки в секса, не знаем на кого можем!

Е, Лиса Ан се произнесе и за това кои мъже са най-хубави в леглото. И отговорът може би ще изненада някои. По думите ѝ това са спортистите и в частност баскетболистите. 

" Баскетболистите от NBA са еквивалентът на моделите на Victoria's Secret ", съобщи тя. Нещо повече - Лиса Ан не разчита на мемоари отпреди години, а всяка година има класация, тъй че информацията ѝ е настояща!

Виж още: ТЕСТ: Казват, че тези въпроси са много сложни! Ще се оправиш ли с тях?

Лиса твърди, че спортистите са доста по-добри от които и да е звезди или пък елементарни мъже, защото знаели какво вършат. " Никога не съм биа със състезател, който да се държи несъответстващо с мен ", твърди ни порно звездата. 

Оказва се, че актрисата има и възрастова група измежду баскетболистите, които са ѝ особена уязвимост - това са 18-20 годишните котарачета. " Те са при започване на всичко и са към момента разчувствани. Няма негативизъм при тях, единствено се забавляват ".

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР