Кой не иска да види Дженифър Лопез, Карди Би и

...
Кой не иска да види Дженифър Лопез, Карди Би и
Коментари Харесай

Да свалиш Уолстрийт е вдъхновен от истински събития

Кой не желае да види Дженифър Лопез, Карди Би и Констанс Ву да танцуват на стълб? През септември група нюйоркски стриптийзьорки вземат решение да вземат ориста си в свои ръце и да изиграят... Уолстрийт. " Да свалиш Уолстрийт " е въодушевен от същински събития, разказани от известната американска проверяваща журналистка Джесика Преслър в сп. " Ню Йорк ". Оригиналното заглавие на кино лентата " Hustlers " взаимства и от именитата верига стриптийз клубове на Лари Флинт - Hustler Club.

Обирджийската черна комедия събира към пилона обичаната на генерации Дженифър Лопез, Констанс Ву (от тв сериала " Нови в квартала " ), суперзвездата Карди Би, Джулия Стайлс (от поредицата за Борн, " Десет неща, които ненавиждам у теб " ), актрисата и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт (от тв сериала " Riverdale " ) и хип-хоп сензацията Lizzo. Както може да се чака от толкоз надарен и екстравагантен актьорски състав, следва да забележим доста горещи подиуми от стриптийз клубовете на Ню Йорк, само че и нещо доста повече. След като реализират видимо добре замисления си проект да смъкват брокерите от Уолстрийт и да вземат това, което считат, че заслужават, девойките се отдават на първокласен живот и безконечен ваучър. Когато си някогашна стриптийзьорка и успееш да отмъкнеш хиляди долари от омразните банкери, не очакваш някой от тях да се оплаче? Докато всичко излиза от надзор, несъмнено.

Дженифър Лопез, която е в основната роля на стриптийзьорката Рамона, а също и изпълнителен продуцент на кино лентата, споделя пред Джими Фалън, че е доста разчувствана публиката да види кино лентата през септември. " Това е същинска история за човешката природа, както и за алчността и отчаянието, и какво вършат хората, когато са в тяхната власт. "

Операция " Да свалиш Уолстрийт " стартира на 13 септември.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР