Кой може да е спокоен за любовния си живот в

...
Кой може да е спокоен за любовния си живот в
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за декември 2022 година

Кой може да е спокоен за любовния си живот сега и кой би трябвало да стартира да се тревожи? Прочетете този любовен хороскоп за декември 2022 година и вижте какво да очаквате.

Любовен хороскоп за декември 2022 година за всички зодии

Чудите ли се какво ще се случи в любовния ви живот в близко бъдеще? Ако желаете да се подготвите за идните дни, прочетете любовния си хороскоп за този месец.

Овен

Овните ще се примирят с обстоятелството, че неотдавна са изгубили непосредствен човек. Ще съумеят да намерят разтуха в индивида до себе си. Благодарение на него те ще спрат да се тревожат и ще си върнат вярата за бъдещето.

Телец

Телецът може да избере да се ожени. Той ще осъзнае, че имат същинска сродна душа в живота си. Той няма да желае да я пусне. Този месец зодия Телец ще съберат храброст да предложат брак. Може да се организира още през идната година.

Близнаци

Близнаците би трябвало да се обаждат на обичания допустимо най-често. Разговорът по телефона ще направи взаимната обвързаност по-силна от всеки път. Дори и двете страни да нямат време да се срещат всеки ден, те ще останат в непрекъснат контакт.

Рак

Раците ще прекратят една връзка вечно. Те ще схванат, че дълги месеци са се заблуждавали за непознатите планове. Другият не е възнамерявал сериозна връзка и вместо това просто се е забавлявал. Не си коства да го обвинявате за това. Време е да тръгнете по своя път.

Лъв

Лъвовете ще бъдат ударени от стрелата на Купидон този месец. Те няма да могат да се защитят от възприятията си – ще обичат някого с цялото си сърце, освен това с реципрочност. В края на месеца ще стартират да възнамеряват взаимно бъдеще с този човек. Може да се изненадат какъв брой съвместими се оказват вижданията на двете страни.

Дева

Девите не би трябвало да поемат самодейността в прочувствените въпроси в този момент. Дайте на другия малко пространство. Когато не усеща, че е обект на обвързаност към една Дева, тя може да стартира да я ухажва.

Везни

Този любовен хороскоп за декември 2022 година, вещае влюбване за зодия Везни. Те ще реализиран най-вече, в случай че запазят самообладание в тази връзка. С течение на времето то ще се развие от единствено себе си – тъй че и двете страни да се усещат удовлетворени от него. Но би трябвало да стартира с другарството.

Скорпион

Скорпионите би трябвало да се пазят от ухажване от по-млад човек. Връзката с него ще им донесе единствено проблеми. Той крие доста секрети, които затрудняват живота на околните му. Така че по-добре стойте надалеч от него.

Стрелец

Стрелците не би трябвало да се тревожат за дребни неуспехи. Оптимизмът им постоянно е инфекциозен и с помощта на възприятието си за комизъм в този момент имат късмет да се влюбят в някого. Така че си коства да се шегувате с ежедневните проблеми допустимо най-често и да се усмихвате на обичания човек. Това ще помогне да спечелите сърцето му.

Козирог

Козирозите ще би трябвало да вземат мъчно решение. Те обаче бързо ще схванат, че в живота им има хора, които ги обичат тъкмо такива, каквито са. Отсега нататък те ще знаят, че постоянно могат да разчитат на тях и в никакъв случай няма да бъдат сами. И сътрудникът, и приятелите постоянно са на тяхна страна.

Водолей

Водолеите ще спрат да си спомнят минали неточности и най-сетне ще се отворят за любовта. Ще се появи съвсем незабавно и също така може да се окаже, че чака тъкмо зад ъгъла отдавна. Декември ще бъде най-щастливият месец от годината за Водолеите, в случай че решат да рискуват и да поканят някого на среща.

Риби

Рибите ще се изправят пред голяма опция да трансформират живота си. Някой ще им предложи близки връзки, само че те може да се почувстват малко уплашени от това. Те обаче би трябвало самоуверено да показват възприятията си. Отсрещната страна ще ги разбере доста по-добре, в сравнение с си мислите.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР