Кой колко е компетентен, шизофринична ли е БСП и ще

...
Кой колко е компетентен, шизофринична ли е БСП и ще
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Дементна ли стана вече БСП или просто е шизофренична?

Кой какъв брой е способен, шизофринична ли е Българска социалистическа партия и ще има ли скоро предварителни избори, разясниха в утринния блок на бТВ депутатите от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Десислава Атанасова и Драгомир Стойнев.

„ Няма потребност от предварителни избори “, безапелационна е Десислава Атанасова и подсети:„ Колегите от Българска социалистическа партия са в много странна обстановка сега “. Според нея различията в една коалиция са естествени. Коментарът ѝ бе във връзка изразената позиция на Валери Симеонов след оповестяването на оставките на министрите Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев. “Далеч по – добре е това различие да не е по този начин медийно осветено. Коалиционната просвета не е толкоз елементарно нещо “, подсети тя.

Драгомир Стойнев от своя страна пък изясни, че протичащото се е знак, че държавното управление не е устойчиво. Според него предварителни избори ще има, въпросът е по кое време. Той въпреки всичко разгласи, че може би те ще бъдат след няколко месеца и по тази причина на сътрудниците му от Българска социалистическа партия няма да се постанова дълго време да обикаля страната, с цел да коментира на жителите плана „ Визия за България “. Обиколките, въпреки всичко разясни Стойнев, няма да бъдат със служебни коли, а всеки, който взе участие в тях, няма да получава депутатска заплата. „ Тази страна е в цялостен разпад “, атакува още Стойнев Атанасова, а тя му отговори с въпрос: „ Дементна ли стана към този момент Българска социалистическа партия или просто е шизофренична? “

Атанасова още веднъж изясни в студиото на бТВ, че спорове сред Бойко Борисов и Цветан Цветанов в никакъв случай не е имало. Конфликти, по думите ѝ, в този момент и поради министерските оставки няма и подсети, че ГЕРБ постоянно поема политическа отговорност – нещо, което за Българска социалистическа партия е непознато.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР