Кой какво изхвърлил в България вика Министерството на околната среда

...
Кой какво изхвърлил в България вика Министерството на околната среда
Коментари Харесай

Емил Димитров: Кой какво изхвърли в България вика МОСВ да му го събере

" Кой какво изхвърлил в България вика Министерството на околната среда и водите (МОСВ) да му го събере. " Това разяснява екоминистърът в предаването " Неделята на Народоосвободителна въстаническа армия " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ по тематиката с формираните нерегламентирани замърсявания в разнообразни елементи на страната. " Оказва се, че с 2 лв. можеш да регистрираш компания в България. Но рано или късно тези, които са генерирали боклук, ще си го изнесат или ще си го унищожат на българска територия ", безапелационен е Димитров.
Той увери, че все още 250 тона с пестициди са отпътували за Франция, а още 750 тона се чака да изоставен страната ни в идващите 45 дни. Емил Димитров даде обещание, че с тази обстановка българската страна ще се оправи до декември. " Имам график - всеки ден един камион. Но на доста места не ни спомагат. Затова заобикаляме и продължаваме ", изясни екоминистърът. Той разяснява и обстановката със затварянето на завода за биогаз в село Труд, като уточни, че Брутният вътрешен артикул (БВП) е цялост от развиването на българските предприятия. И в случай че те не работят, няма да има пари за майки, за пенсии, за заплати и по този начин нататък. " Аз нова реприватизация и разпродажба на бизнеса в България няма да позволи.
 Министър Димитров разпореди да се оценят вредите от депонираните боклуци в Невестино Министър Димитров разпореди да се оценят вредите от депонираните боклуци в Невестино
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров разпореди на Регионална инспекция за опазване на околната среда - София да извърши действия по определяне доколко нере...
Затворихме фабриката за биогаз в село Труд, с цел да покажем, че можем. Нека в този момент Министерството на здравеопазването, което беше основател, да каже по кое време може да работи още веднъж или не ", сподели Емил Димитров. По думите му, следва да бъдат затворени още два завода, само че не уточни кои, преди да им се връчат документите. Причина за мярката е неспазване на екологичните правила. Според него, недоволството е подбудено " предизборно ". " Изведнъж замириса и в Стара Загора и в Русе - тъкмо преди изборите. 90% от митингите са умишлени. И не е инцидентно, че желаят да затворят Враца, с цел да зарием София с боклуци ", счита Димитров. Мнението му е, че държавното управление ще оцелее до осъществяване на постоянните избори през март следващата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР