„Кой иска замяната с един едноличен модел с друг едноличен

...
„Кой иска замяната с един едноличен модел с друг едноличен
Коментари Харесай

Манолова към ИТН: Няма да свиете гнездо на Сокола в този парламент

„ Кой желае замяната с един едноличен модел с различен едноличен модел? Докога един политически център на задкулисието ще продължава това – до тогава, когато му хареса броят на депутатите в парламентарната група? Не е ли това подмяната, не са ли това ритуалните танци, с които да се скрие дългата ръка на Движение за права и свободи зад предлагания кабинет? “ – това запита Мая Манолова от ИБГНИ от парламентарната естрада.

„ Къде видяхме Движение за права и свободи – в разочароващата покана Движение за права и свободи да вземат участие наедно с партиите на митинга в договарянията. В координираната офанзива на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ против сполучливите министри от служебното държавно управление. Дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи е в комисията „ Буджака “ – комисия, импортирана с подписите на ГЕРБ, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи. Затова ли бяха митингите – Има Такъв Народ да внася с Движение за права и свободи общи комисии с общи подписи? Няма да свиете гнездо на Сокола в този парламент “, безапелационна беше Манолова.

И добави: „ 45 Народно събрание по избор на Има Такъв Народ приключи за 9 дни, с цел да отидем на избори и те да получат повече мандати (…) 46 Народно събрание се тласка още веднъж към разформироване след едвам 20 дни живот още веднъж от същата политическа мощ, ние обаче не желаеме да угодим на втора волност. Трети избори за половин година не желаят и българските жители “.



По думите ѝ „ господин Борисов си отиде, само че мафията е на терена – парите на мафията са против българските жители, те купуват поддръжка, сглобяват кабинети марионетки и министри кукли на конци “.

Манолова прикани за гласоподаване на държавно управление на основата на служебното с третия мандат и 6-8 месеца работа по дневния ред на Коронавирус пандемията, приходите и поддръжката на семействата и бизнесите, както и договаряния пред медиите, „ с цел да няма клевети и лъжи “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР