Кой е казал, че само момчетата могат да бъдат лоши?

...
Кой е казал, че само момчетата могат да бъдат лоши?
Коментари Харесай

Джесика Алба и Габриел Юниън разчистват Ел Ей

Кой е споделил, че единствено момчетата могат да бъдат неприятни? Със сигурност не и Джери Брукхаймър, който дружно със „ Sony Pictures Television “ придвижи „ неприятните си момчета “ на дребния екран, само че с две основни разлики – този път двете корави ченгета са представителки на нежния пол, а вместо в Маями, действието се развива в Лос Анжелис. В основните функции ще забележим Габриел Юниън като Сид Бърнет – в действителност сестрата на Маркъс Бърнет от „ Лоши момчета “ 2 и Джесика Алба, която играе служител на реда Нанси Маккена.

„ На хартия, Сид звучеше като в действителност твърдо ченге, въпреки и напълно при започване на кариерата си, само че на екрана излезе по този начин, като че ли е изтеглила късата съчка “, показа Габриел Юниън във връзка концепцията за завръщането на Сид на екрана. „ Тя е по-малката сестра на Маркъс и гадже на Майк Лаури и изглеждаше напълно надеждно ченге от Агенцията по надзор на опиатите, а най-после се оказа, че брат ѝ и гаджето ѝ би трябвало да я избавят. Е, аз не се помирих с това, тъй като от самото начало смятах, че Сид заслужава повече. Исках да основа нова история във вселената на „ Лоши момчета “, където Сид си партнира с равностойна във всяко едно отношение загадъчна мацка и в случай че някой ще избавя някого, то ние ще се спасяваме една друга. С тази концепция потърсих Джери Брукхаймър, който за моя голяма наслада незабавно я хареса. “

Сид Бърнет - последно видяна в Маями да разрушава всесилен наркокартел, наподобява е оставила комплицираното минало зад тила си, с цел да стане следовател от лосанжелиската полиция. Нейна партньорка е Нанси Маккена - работеща майка, чийто живот също по никакъв начин не е елементарен. Преследвайки най-опасните нарушители в Лос Анджелис, до момента в който подценяват разпоредбите и рестриктивните мерки на скоростта, Сид и Нанси се трансформират в действие, с която би трябвало да се преценяват и другите пазители на реда, само че най-много тези оттатък закона.

„ Лоши девойки “ потегля по AXN на 27-ми април от 21:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР