Кой е искал БСП да ни е златен пръст?! Утре

...
Кой е искал БСП да ни е златен пръст?! Утре
Коментари Харесай

Борисов: Че кой е искал БСП да ни е златен пръст?!

Кой е желал Българска социалистическа партия да ни е златен пръст?! Утре с ПП-ДБ и Движение за права и свободи имаме прелестна опция да отхвърлим ветото на президента ”. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Бургас.

За на следващия ден е планувано изключително съвещание на Народно събрание за ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката.

„ Самите те приказваха, че е значимо за ПВУ. Защо би трябвало да отлагаме ПВУ? Второ – това, което се разбрахме преди дни с премиера Денков, с Кирил  Петков, с Атанас Атанасов, беше, че би трябвало да се направи корекция в Закона за митниците, с цел да събират таксите. И хранилищата, които в този момент са монопол на „ Лукойл ”, да бъде дадена опция да се употребяват от другите продавачи на горива в България ”, сподели Борисов.

„ Към момента работи дерогация, а извън 3,3 лв. коства бензът. Защо при евтиния уралски петрол, не престават от нашите джобове да изтичат толкоз пари към тази компания ”, разяснява водачът на ГЕРБ, представен от Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР