Kой е ако не сезонът на горещите дълги морски дни

...
Kой е ако не сезонът на горещите дълги морски дни
Коментари Харесай

Уникален сладоледен сандвич, който не разваля фигурата ви и е празник за всички сетива!

Kой е в случай че не сезонът на горещите дълги морски дни е по-подходящ за разхлаждащо прелъщение? Кога в случай че не в този момент да зарадваме сетивата си с вкусна ледена прохлада? Спираме с реторичните въпроси и започваме с положителните вести. Да, има подобен сладолед, който хем е празник на за всичките ви рецептори, хем няма да скапе лятната ви фигура. Това веган прелъщение, с изключение на с прелестен усет е и с напълно натурални артикули, които ще заредят тялото ви и с качествено " гориво ".
А в случай че сте последовател на бисквитите - наложително хвърлете око на тези шоколадови бадемки единствено с три съставки

Без повече ненужно преиначаване ето какво ви е належащо за този здравословен вид на " сникърс " сладолед:

За хрупкавата вафличка:

1/4 чаша ядково мляко по желание
1/4 чаша фъстъчено масло
1/4 чаша смлени бадеми
1/4 чаша смляно ленено семе
1 с.л. кленов сироп или мед

За пълнежа:

2 и 1/2 чаши пълномаслено кокосово мляко
15-20 фурми без костилка, авансово накиснати
щипка сол
ванлия
1 супена лъжица кленов сироп по желание
1 чаша фъстъци

За шоколада:

~ 1 чаша натурално какао на прахуляк
~ 1/3 чаша разтопено кокосово масло, може и какаово
~ 2-3 супени лъжици кленов сироп
Всички съставки за пълнежа на вашия сладоледен сникърс без фъстъците се блендират до приемането на гъста и хумогенна примес и се поставят в хладилника да се охладят.

За кората е належащо да разтопите в фъстъченото масло (става елементарно и в микровълнова) и да прибавите останалите съставки като разбъркате добре. Разтелете кората в квадратна тавичка, а върху нея прибавете и пълен слой от сладоледената паста. Поръсете щедро с фъстъците. Разбъркайте съставките за шоколада и залейте с количество по желание, в случай че желаете единствено леки шоколадови пръски, а не изобилна шококоричка намалете пропорциите на половина. Върнете сместа за към 2 часа във фризера. След това разрежете деликатно и споделете с другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР