Кой би могъл да предположи, че сестрата на двамата най-богати

...
Кой би могъл да предположи, че сестрата на двамата най-богати
Коментари Харесай

МИЗЕРИЯ: Сестрата на Жоро Илиев изнемогва, едва прехранва децата си!

Кой би могъл да допусна, че сестрата на двамата най-богати мъже у нас в предишното, ще тъне в бедност?! Но да, това се оказа истината за Мариана Илиева - родна сестра на Жоро Илиев и Васил Илиев. Тя живее в Кюстендил и се грижи сама за двете си дъщери близначки и сина си.

Казваме сама, тъй като това се оказа истината. От две години насам Мариана е разграничена с мъжа си Емил Котев, който я зарязал и почнал да заплаща напълно минимална прехрана за трите си деца. Освен, че не бил никак по работата, Котев имал съществени проблеми с хазарта, които на няколко пъти едвам не го докарали до просешка сопа.

Скандалите по тематиката с Мариана зачестили и в един миг той си сграбчил чукалата, а тя не се и пробвала да го спре. Решила, че е по-добре сама да се блъска и да храни децата си, в сравнение с да рискува всичко с комарджия.

Странното е, че като сестра на братята си, Илиева няма нищо. Навремето някои шушукаха, че вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, горе-долу изпращала по някой лев на Мариана, само че това по този начин и не се удостовери. А децата им, които са първи братовчеди, са ужасно отчуждени едни от други и на процедура не се познават.

Жоро Илиев отстъпи на сестра си родната им къща в Кюстендил, само че тя се нуждаела от незабавен и съвсем повсеместен ремонт, за какъвто Мариана Илиева няма пари.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Жоро Илиев Мариана Илиева васил Илиев сестрата на Жоро Илиев Мая Илиева Кюстендил къща

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР