Ковид-19 доведе световния кино ас Майкъл Кийтън в България. Носителят

...
Ковид-19 доведе световния кино ас Майкъл Кийтън в България. Носителят
Коментари Харесай

Вирусът доведе Майкъл Кийтън в България

Ковид-19 докара международния кино ас Майкъл Кийтън в България. Носителят на " Златен глобус " е снимал последния си към този момент филм у нас, оповестява Монитор. 69-годишният артист е трябвало да лети до Виетнам, с цел да застане пред камерите за " Протежето " на режисьора Мартин Кембъл, само че поради пандемията акцията в азиатската страна се осуетила.    

А защото България беше една от първите страни, в които кинаджиите заработиха още веднъж след началния локдаун, екипът е довършил кино лентата си тук. Някои фрагменти са били осъществени още в Букурещ и Лондон.

" Протежето " е историята на наемния палач Ана. Спасена като дете от героя на Самюел Джаксън, тя бива подготвена в " фамилния поминък " с револвер в ръка. Бруталното ликвидиране на индивида, отгледал я като татко, праща рисковата жена на задача с код " възмездие ". По пътя Ана се среща с различен наемен палач, в чиято компетентност се е трансформирало прикриването на следи. Именно с тази роля се заема Майкъл Кийтън, който поради кино лентата за първи път „ работи “ с револвер.  " Не съм правил сходно нещо, по тази причина взех решение, че е време. Ще се гръмна самичък, в случай че ми се постановяваше да играя едно и също нещо от самото начало ", разяснява артистът пред " Холивуд рипортър ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР