Котка дилър на наркотици успя да избяга от затвор в

...
Котка дилър на наркотици успя да избяга от затвор в
Коментари Харесай

Куриоз: Котка дилър на наркотици избяга от затвор в Шри Ланка

Котка дилър на опиати съумя да избяга от затвор в Шри Ланка, откакто беше „ задържана “ за преместване на противозаконните субстанции, както и на сим карти, написа английският „ Телеграф “.

Животното било засечено от защитата на пандиза до момента в който се опитвало да внесе към два грама кокаин, две сим карти и карта памет. Те били прибрани в дребна торбичка, вързана на врата й.
Полицията се отзова на сигнал за помощ, оказа се... папагал Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат… или звучат
Котката била арестувана, само че съумяла да избяга от килията си в пандиза. До момента няма коментар по случая от локалните управляващи.

В последните месеци има зачестили произшествия, при които хора се пробват да подмятат и предават съмнителни пакети на пандизчиите в „ Уеликада “, Шри Ланка. Сред тях са откривани опиати, мобилни телефони, зарядни и други дребни предмети.

В Шри Ланка се бори с непрекъснатото разпространяване на опиати, като измежду уличените нарушители има и детективи и представители на полицията.
Куриоз: Полицията избави мечка, заклещила се в резервоар за отпадък (ВИДЕО) "Т-шърт " бил остарял познайник на шерифските служби в Калифорния
Миналата седмица полицията иззе орел, който бил употребен от дилъри, с цел да придвижва опиати в квартала Коломбо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР