Котировките за петрола от еталонните световни марки и в четвъртък

...
Котировките за петрола от еталонните световни марки и в четвъртък
Коментари Харесай

Цената на петрола отново слезе под $62 за барел

Котировките за петрола от еталонните международни марки и в четвъртък се намаляват поради информацията за увеличение на запасите от суровината в Съединени американски щати и забавянето на сключването на комерсиалното съглашение сред Вашингтон и Пекин.

Януарските фючърси за сорта Brent на лондонската борса през днешния ден сутринта поевтиняват с $0,03, до $61,71 за барел. В сряда цената на тези договори се намали с $1,22 (на 1,94%), до $61,74 за барел.

Декемврийските фючърси за американския пример WTI на нюйоркската стокова борса (NYMEX) в това време поевтиняват с $0,06), до $56,29 за барел. В хода на вчерашната търговия цената на WTI спадна с $0,88 (на 1,54%), до $56,35 за барел.

Най-големите производители на нефт в ОПЕК+ няма да упорстват за по-съществено редуциране на добива на идното през декември съвещание, оповестява Bloomberg.

Според формалните данни на енергийното министерство на Съединени американски щати стоковите ресурси от суровината през предходната седмица са скочили със 7,9 млн. барела. В същото време запасите от бензин са спаднали с 283 хиляди барела, а на другите дестилати - с 622 хиляди барела. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР