Котешки карнавал преди голямото шествие тази вечер в Габрово, събра

...
Котешки карнавал преди голямото шествие тази вечер в Габрово, събра
Коментари Харесай

Котешки карнавал преди голямото шествие тази вечер в Габрово

Котешки карнавал преди огромното шествие довечера в Габрово, събра на едно място домашни любимци на стопани от разнообразни краища на страната. Традиционната демонстрация се организира за 17-и път в града на смеха.

58 котки от разнообразни породи, кучета, зайци, морски свинчета и гълъби бяха показани в ревюто на домашни любимци. Някои от тях пременени в карнавални одежди, като заека Хари на 12-годишната Малена Велинова от Габрово

" Беше облечен като Хари Потър със своите вълшебен очила, покривало, всички хора го харесаха. Той малко се уплаши, само че се успокои като видя, че всички го харесват. "  

От всички домашни любимци на карнавала най-вече бяха котките. Любопитството на публиката привлякоха красиви писани от породата невска маскарадна, бенгалки и персийки, свинксове, безопашатите от рядката порода манкс на организаторката на занимателната демонстрация Розмари Казасова

" Това е шотландска порода. Преди доста години ръководителят на Народното събрание на остров Мен подарява на Габрово 4 котенца, потомци, прапотомци са на тези нашите габровски манксове, са приети по света. "
Награди за стопаните, облекли домашните си любимци в атрактивни карнавални костюми раздадоха уредниците.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР