Костюмът на Батман ще си търси нов ползвател, след като

...
Костюмът на Батман ще си търси нов ползвател, след като
Коментари Харесай

Бен Афлек се оттегля от ролята на Батман, ето защо

Костюмът на Батман ще си търси нов ползвател, откакто артистът Бен Афлек по самобитен метод удостовери, че се отдръпва от поредицата за Черния рицар, съобщи Би Би Си.
Актьорът препубликува линк към уеб страницата " Дедлайн ", в който се споделя, че идващият филм за Батман във версия на режисьора Мат Рийвс ще излезе през 2021 година.

46-годишният артист за първи път се снима във кино лентата за комикс героя през 2016 година в " Батман против Супермен: Зората на справедливостта ". Първоначално новината, че той ще е новият Батман, провокира спор сред почитателите на артиста и тези на Батман след появяването на хаштага #BetterBatmanThanBenAffleck.

След това за малко още веднъж влезе в облика му по-късно същата година в " Отряд самоубийци ", а година по-късно излезе и идващият филм с негово присъединяване " Лигата на справедливостта ".

Афлек трябваше да взе участие, само че и да режисира обособен филм за Батман, само че се отдръпна от поста режисьор през 2017 година. Тогава той разгласи, че не може да се оправи с двете задания на равнището, което се изисква. След това продължи да отхвърля слуховете, че напуща облика, като споделяше, че се вълнува доста от това да бъде Батман.

Миналата лято се появи информация, че Афлек прави нови опити да се лекува от алкохолна взаимозависимост.

Новият филм за Батман, на който режисьорът Рийвс ще бъде по едно и също време сценарист и режисьор, се чака да излезе на 25 юни 2021 година.

Преди това на огромен екран би трябвало да се появят още филми с известни комикс герои като този за Жокера с Хоакин Финикс в основната роля, част от поредицата за Жената Чудо, както и обособен кино план за облика на Харли Куин с Марго Роби.

Който и да бъде идващият Батман, той ще влезе в историята като един от няколкото известни артисти, изиграли ролята.

През 1943 година Батман се появява за първи път на екран, изигран от Люис Уилсън. След него починалият към този момент Адам Уест се снима в добилия паметен статут ефирен сериал за комикс героя.

После в пещерата на Батман посредством киното влизат още Майкъл Кийтън, Вал Килмър, Джордж Клуни, Крисчън Бейл и Уил Арнет, като последният озвучава героя в " LEGO Филмът: Батман ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР