Костадинов призова за продължаване на преговорите с Москва заради липсата

...
Костадинов призова за продължаване на преговорите с Москва заради липсата
Коментари Харесай

Възраждане: Осем месеца безвремие, илюзии, лъжи, фарс и политически машинации

Костадинов прикани за продължение на договарянията с Москва поради неналичието на газ
„ Безвремие е думата, която разказва най-точно миналите към този момент съвсем осем месеца интервал от време, през който нямаше желания и идеали и нямаше очевидно развиване и напредък. Време на илюзии, неистини, фарс и политически измами. Време на привидна битка с корупцията, а в действителност замяна на структурата на по този начин наречената политическа бухалка, репресивна  бухалка, предадена с неодобрение от остарелия ГЕРБ на новия ГЕРБ в лицето на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, Българска социалистическа партия и други “. Това съобщи в декларацията за края на 47-ото Народно заседание от името на ПГ на „ Възраждане “ водачът на партията Костадин Костадинов.

По думите му стремежът за власт и битката за комисиони от държавни покупко-продажби са създали четворната коалиция доста бързо тройна.

„ Отстранен беше ръководителят на Народното събрание, а след това и самото държавно управление с дейна помощ от нас, от „ Възраждане “. Проведохме борба против вас, тъй като вие освен се опитахте да унищожите страната, само че и не спирате да се пробвате да го вършиме. На правилото „ след нас и потоп “ жаждата за власт в композиция с политическо двуличие изложи на същински риск физическото оцеляване на милиони българи. Беше ни говорено, че се вземат решение проблеми, а в действителност се задълбочаваха рецесиите във всички сфери на страната. Силната поръчка за битката с корупцията завърши до там, че едни корумпирани замениха други корумпирани. Корумпираните са все там, стоят, получават пари, връщат комисиони, получават комисиони и оказват помощ на добре смазаната машина да работи. Проветриви са единствено челните места, където остарелият ГЕРБ сполучливо беше заменен от новия ГЕРБ в лицето на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и други “, уточни Костадинов и погледна с усмивка към първия ред, където стоят депутатите от „ ИТН “, само че не назова парламентарната им група.

Той обърна внимание на това, че редица законопроекти на „ Възраждане “ не са намерили място в дневния ред на депутатите.

„ Осъждаме ви за това, че множеството българи живеят като бягащи от война в личната си страна. Бедните станаха още по-бедни, бизнесът изнемогва, усилва се цензурата в медиите “, съобщи водачът на „ Възраждане “.

Той уточни, че стоките са поскъпнали с повече от 40 %, горивото е минало 3 лв., газът е поскъпнал с над 30 %.

Костадинов прикани за продължение на договарянията с Москва поради неналичието на газ.

„ Единственият метод все още да излезете от рецесията е да преговаряте с Русия. Не разбрахте обаче, че колкото по-неадекватно действате, колкото по-необмислени са решенията ви, в толкоз по-зависима превръщате България от една или друга Велика мощ “, безапелационен бе водачът на „ Възраждане “.

Според Костадинов по типичен американски модел се закрива страната.

„ Потопихте страната с рецесия “, посочи той и увери, че  „ Възраждане “ няма да разреши заличаване на страната.

По думите му единственото, което са постигнали ръководещите, и то с поддръжката на „ Възраждане “, било закриването на профилираните съдилища и прокуратура.

Костадинов направи поръчка след изборите „ Възраждане “ да е в ръководството – „ без маски, без ограничения, без ограничавания и единствено в полза на българските жители “.

 „ И ще приемем всички 23 законопроекта, които внесохме. Новият и остарелият ГЕРБ ще са в предишното “, насочи предизборно заричане ръководителят на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Когато след идващите избори българите ни дадат доверието си и прекрачим прага на идващото Народно заседание като болшинство, България за пръв път от 30 години ще бъде за българите “, безапелационен бе той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР