Костадин Костадинов успешно задмина един от бившите си ментори Волен

...
Костадин Костадинов успешно задмина един от бившите си ментори Волен
Коментари Харесай

Вземете си душ, ние сме зад вас: Феновете на Костадинов изпаднаха в екстаз след интервюто с Цънцарова

Костадин Костадинов сполучливо задмина един от някогашните си ментори Волен Сидеров в уменията си да подвига градуса на напрежението в ефира на малките екрани.

Той спретна в ефира на БТВ забавен скандал, който евентуално ще допадне на профила на почитателите на партията му.

След предаването написа във Facebook:

" Не знам за какво, само че след всяко другарство с Цънцарова ме обзема непреодолимо предпочитание да се изкъпя. "

Така получи още и още хиляди лайкове и хвалебствия в американската обществена мрежа.

Ето част от мненията:

" Защото същата излъчва единствено негативна сила. Като кръвопиец е. Но, забелязах,че след твоя въпрос към нея по отношение на санкцията на лекарката ръцете и почнаха да треперят. Постави я в шах. "

" Не единствено ръцете, а и гласът и се разтрепера ", отвръща Костадинов.

" Така в когато те поканят на разстрел вместо на изявление, а ти отстреляш поредно с прецизна акуратност всички мисирки, патки, плъхове и змии... "

" Отвратително изявление! Поредната продажна медия която цели да заглуши и унищожи Възраждане! Ние нямаме национални медии имаме единствено отпадък който би трябвало да се измете! "

" Вземете си душ, аз и доста други сме зад вас ".

" Гледах, слушах и единственото, което остана след нейното държание, е дебелоочие и смрад на гангрена. "

" След вонята с,която те залива.....какво друго ти остава? "

" Гледах Ви тази заран. Двамата водещи бяха в шах и мат, когато им зададохте въпроса с санкцията към лекарката. Добре, че са слушалките в ушите им с цел да им дадат ум какво да попитат и по какъв начин да се измъкнат. "

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов упрекна най-малко 10 пъти в неистина ководещата на утринния блок на бТВ Мария Цънцарова поради нейни и на сътрудника й Златимир Йочев изказвания за държанието на партията при гласувания в Народното събрание. Скандалът огласи студиото на бТВ, а Костадинов заплаши политици със правосъдни каузи.

Спорът стартира поради случая с пребития общински консултант в София Иван Алексиев, който е бил атакуван от маскирани измежду бял ден, покрай дома си.

Костадинов пък отвърна с въпрос дали Цънцарова е платила санкцията на доктор Радева-Михайлова в размер на 500 лева, която е била получена към случая с имунизирани от коронавирус членове на " Възраждане ".

" Платихте ли санкцията на тази лекарка ", захапа Костадинов Цънцарова и продължи. " Аз отговорих на въпроса ви и ви зададох въпрос. Извиних се на нашите гласоподаватели поради с този човек (Иван Алексиев - бел. ред). С него ще се забележим в съда. Откъде ви пристигна информацията за хората във " Възраждане ", попита още Костадинов.

От своя страна водещата се оплака от напън. " Вие ни оказвате напън, публицистите пазим нашите източници. Комисията за отбраната на персоналните данни се произнесе, че няма нарушение на персоналните данни ", сподели тя.

Политикът обаче продължи: " Вие за какво сте ровили в досиетата на депутатите на " Възраждане ", в това число и в досиетата на моето семейство? ", запита я той.

" Недейте да лъжете в народен ефир. Този развой би трябвало да бъде непринуден, а не да ни задължават (ваксинирането против коронавирус - бел. ред). А вие казахте, че сме пропагандирали. 1000 пъти сме казвали, че това е персонален избор ", прикани Костадинов.

" Каквото и да ме питате, аз ще ви давам отговор по един и същи метод ", безапелационен бе той.

" За следващ път би трябвало да сме признателни на нашите съперници. Още предходната седмица желаех право на отговор, с цел да мога да дойда в утринния ви блок, това ми е трето идване тази година ", ядоса се Костадинов, че не го канят за събеседник.

Водещите се пробваха да го отвръщат и за марката " Копейкин ", само че водачът на " Възраждане " им предложи: " Ако желаете го регистрирайте вие и продавайте долни дрехи с тази марка. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР