Костадин Гергинов остава фактор в родното съдийство. Това се случи

...
Костадин Гергинов остава фактор в родното съдийство. Това се случи
Коментари Харесай

ПРОМЯНА, АМА НЕ СЪВСЕМ: Костадин Гергинов остава шеф на съдиите

Костадин Гергинов остава фактор в родното съдийство. Това се случи с решение на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз.

След назначението на Виктор Кашай за ръководител на Съдийската комисия, неговият предходник ще заеме позицията заместител ръководител, а същата служба ще има и асистентът на Кашай - Георги Ринг.

Членовете на ИК се срещнаха и с отчет за промени във финансовия устав на централата, съгласно които отпадат таксите за картотекиране на футболисти за тимовете от Трета, Четвърта и Пета лига, елитните младежки групи, шампионатите за дами, девойки, плажен футбол, футзал и всички останали шампионати в аматьорския футбол.
свързани новини1574на 26.01.2022
Промените са разследване от обявената на конгреса на 12.10.2021 година от президента Борислав Михайлов тактика за подкрепяне на клубовете от всеобщия и аматьорския футбол.

Членовете на ИК бяха осведомени и с електронната система, посредством която ще се реализира картотекирането в аматьорския футбол. Нейното въвеждане е поредна крачка към реализиране на упоритостта за цялостна цифровизация на футбола ни на всички равнища.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР