Коста Паскалев ни събра. И други имаше технически ангажирани, но

...
Коста Паскалев ни събра. И други имаше технически ангажирани, но
Коментари Харесай

Татяна Дончева захапа Лора Крумова: Какво ме питате? Вие чувате ли се?

Коста Паскалев ни събра. И други имаше механически ангажирани, само че Коста беше мотора. това, че Първанов е бил мотора, са клюки и злословия. Не е нужно да се водят борба и война. Това съобщи Татяна Дончева пред Нова тв. 

" На хората им е неприятно от споровете и това, че няма съществено посланичество ", добави тя.  

" Кой кого е предложил? Първанов, Пирински и Божинов са поканени. Тези хора значат ли нещо за Българска социалистическа партия и за тези хиляди, които са членували в Българска социалистическа партия. Кой е престиж за възрастните хора в Българска социалистическа партия? Крум Зарков ли? Те не знаят кой е Петър Витанов ", съобщи Дончева.  

" Едната част споделя, че ще разцепим Българска социалистическа партия, а другите споделят, че без Българска социалистическа партия няма да стане. Ако Нинова вземе връх, явно това не може да стане. Аз считам, че това не е единственият препъникамък.

Българска социалистическа партия със настоящия си кадрови, учредителен и деятелен капацитет не може да бъде водеща роля. Трябва да се вършат мостове и старите муцуни да градят тези мостове ", уточни тя.  

" Ние сме правили обединения и с по-големи не кретени, а злодеи. То не е въпрос дали става по-добре, а че няма потребност егото на водачите да се акцентира като проблем. В практиката ни сме посочили, че не егото е проблем ", сподели тя.  

Водещата изиска да разбере дали лицата, които се събират към нов политически формат са обмислили завръщането си в Българска социалистическа партия.

" Какво ми казвате сега? Чувате ли се? Ако преди 15 години сте се развели с някогашната си жена и през интервала имате още 1-2 брака с деца и по какъв начин ще се върнете? Обичам да давам отговор на интелигентни въпроси, по тази причина вземам участие във вашето предаване.

Това изяснява ли ви отговора ми. Има неща, които не могат да станат. Няма да разясня Корнелия Нинова. Тя е в правото си да има каквато желае позиция, тъй като няма излаз.

Тя ще има позиция, която счита, че я пази най-добре. Аз ги поканих, но те не щат. Искам обединенията, които не сме Българска социалистическа партия, да не бъдем намесвани във вътрешния спор на Българска социалистическа партия. Ние не сме част от този спор ", безапелационна бе Дончева. 

Дали новата лява групировка ще поддържа Русия във войната в Украйна, тя съобщи: " Вие смятате ли, че това би трябвало да бъде част от идеологията на една групировка? Външнополитическите нужди се вземат решение отвън партията. "

" Не съм питала Масларова и Шаренкова какво желаят. Но съгласно мен Шаренкова ще се бори за ново управление на Българска социалистическа партия. Социалистическата партия е била водеща по време на целия преход. Имали сме съществено посланичество със съществени хора ", заключи Дончева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР