Косовското правителство стана първото, свалено заради коронавируса, Русия спира всички

...
Косовското правителство стана първото, свалено заради коронавируса, Русия спира всички
Коментари Харесай

Коронавирусът по света: Русия спира всички международни полети

Косовското държавно управление стана първото, свалено поради ковид, Русия стопира всички интернационалните полети от на следващия ден. Какъв ще е резултатът от отлагането на Олимпиадата?

" Дневник " следи разпространяването и резултатите на заболяването по света. Българските вести четете тук.

Ключови моменти 09:30Русия стопира всички интернационалните полетиРусия стопира всички интернационалните полети от петък, 27 март, в среднощ. Това става по силата на държавен декрет, с който се вкарват нови ограничения за преодоляване на ковид, предадоха организациите " Франс прес " и ТАСС.

Указът ще се ползва за всички влизащи и излизащи полети от съветска територия като се изключи специфичните самолети, с които от чужбина се прибират съветски жители.

Русия към този момент понижи доста интернационалните си връзки, които бяха вероятни единствено сред Москва и другите столици и наложително полетите бяха на националния авиопревозвач Аерофлот.

Официално Русия е записала 658 случая на ковид и разгласи, че двама пациенти на 73 и 88 години са умряли, без обаче да свърже директно гибелта им с Ковид-19, означи Агенция Франс Прес.

" Аерофлот " до момента бе затворил 92 интернационалните маршрута от общо 94, заяви представителят на компанията Михаил Демин, представен от ТАСС. Пълната възбрана на интернационалните полети, като се изключи специфичните полети за връщане на съветски жители вкъщи, бе предстояща мярка, разяснява Демин. 09:26Отложените за следващата година олимпийски игри поради пандемията от ковид може и да резервират името си " Токио 2020 ", само че разноските за организацията им сигурно ще се усилят, освен това доста.

На дневен ред към този момент има доста въпроси, като главните са свързани с избора на новите дати, с цената, която би трябвало да се заплати, както и с това кой ще я заплати. Отговорите им четете тук.09:25Правителството в Косово паднаКосовските депутати смъкнаха кабинета на премиера Албин Курти с избор на съмнение и провокираха политическа рецесия в миг, когато страната има най-малка потребност от нея поради пандемията на ковид, прочут като COVID-19, оповестяват районни медии.

Вотът на съмнение бе пожелан от личния му съдружен сътрудник. Дебатите в Народното събрание продължиха през целия ден, а Курти съобщи пред депутатите, че решението за вота " не е взето в Косово, а отвън него " и е било огромно въздействието на специфичния делегат на Съединени американски щати Ричард Гренел.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1074)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР