Кошмарната 2019 година за Григор Димитров продължи и на турнира

...
Кошмарната 2019 година за Григор Димитров продължи и на турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров отново загуби в първи кръг

Кошмарната 2019 година за Григор Димитров продължи и на шампионата от сериите “Мастърс ” 1000 в Монреал, Канада. Българинът още веднъж загуби още в първи кръг от остарелия си познайник Стан Вавринка в два сета - 4:6, 4:6. Това бе четвърто следващо проваляне на Гришо от швейцареца и общо шесто в десетте мача посред им. Хасковлията отпада в първи кръг за четвърти път в последните пет шампионата, в които взе присъединяване. Освен това салдото му през годината е негативен - 12 победи и 14 загуби.
 Григор Димитров се изкачи с три места в ранглистата на АТР  Григор ще образува тандем на двойки с Нишикори  Григор Димитров против Стан Вавринка в първи кръг в Монреал  Григор Димитров: Болките в рамото в последните 6 месеца ме върнаха доста обратно
В първия сет Димитров позволи ранен пробив още третия гейм, а по-късно по този начин и не съумя да го върне и Вавринка се наложи с 6:4 в своя изгода.

Вторият сет стартира с нов пробив за швейцареца, само че българинът незабавно го върна. В третия гейм обаче Гришо за повторно се пропука при своето подаване и още веднъж Стан взе самодейността в дуела и не я изпусна до самия край, като и вторият сет отиде в негова изгода с 6:4 и по този начин той завоюва и мача.

Българинът позволи шест двойни неточности, а Вавринка впечатли с отличен сервис и 12 аса. Във втория кръг швейцарецът ще се изправи против Карен Хачанов, който стартира непосредствено от тази фаза на конкуренцията. След това проваляне пък Григор Димитров ще изпадне отвън топ 70, като виртуално сега се намира на 74-ата позиция в ранглистата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР