Кошмар за всяка нормална, адекватна и сериозна жена се оказа

...
Кошмар за всяка нормална, адекватна и сериозна жена се оказа
Коментари Харесай

Гена Трайкова трябва да черпи, че се отърва: Венелин Петков не поглежда децата си, Николета на ръба на силите си! (СНИМКИ)

Кошмар за всяка естествена, съответна и сериозна жена се оказа Венелин Петков. Миловидният, образован и видимо почтен вид, по който точеха лиги колежки и зрителки на Би Ти Ви преди време, излезе тотално непоносим в живота, изключително в персонален проект.

Гена Трайкова би трябвало прием да вдигне и да черпи, че се отърва и не се омъжи за него, както си мечтаеше. Знаем, че двамата имаха дълги години сериозна връзка, до момента в който той не я заряза поради по-младата и атрактивна Николета Маданска, на която направи две деца. Гена посърна и се затвори в себе си, само че вместо това би трябвало да чества.

Защото към днешна дата Николета също е разграничена с Петков, само че и е на ръба на силите си, отглеждайки децата си сама. На процедура единствено родителите й са тези, които й оказват помощ, другояче от дълго време да се е побъркала, разкриха близки до нея източници. Венелин Петков тотално е зарязал уговорките си на татко и въобще не се сеща за наследниците си.

Винаги виждаме Маданска, която води хлапетата я на зоопарк, я в парка, а преди дни ги заведе да им покаже и Рилския манастир. Браво на нея, която явно е безрезервен родител. Същото обаче не може да се каже за някогашния й.

" Този мъж е смут, цялостен лакомец и раздразним досадник. Как се насади на него ", разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР