Кошмар“ е думата, с която големите американски компании описват работата

...
Кошмар“ е думата, с която големите американски компании описват работата
Коментари Харесай

Работодатели: Поколението Z е кошмарно, едвам се справя при интервютата за работа

„ Кошмар “ е думата, с която огромните американски компании разказват работата си с членове на поколението Z. Според разочаровани работодатели мнозина от родените през новия век едвам съумяват да преминат през изявление, не подвигат телефоните си и даже изцяло не помнят за новата си месторабота още в първия ден, в който би трябвало да се явят в офиса, написа The Telegraph.

 

38-годишният Джеймс Макнийл е отговарял за продажбите във компания в музикалния бизнес и постоянно получавал кандидатури за работа от хора на към 20-годишна възраст.

„ Викахме на изявленията хора от генерация Z, само че те или не се показваха, или закъсняваха. Ако пък инцидентно дойдеха в точния момент, се оказваха извънредно неподготвени. Те не знаеха нищо за това, което ще вършат. Буквално нямаха визия за какво са там “, споделя мъжът, който в този момент ръководи компания за лизинг на коли. 37-годишната директорка на маркетинг компания Джейд Арнел изцяло споделя разочарованието на Макнийл от поколението на новия век. Тя заобикаля да прави систематизирания, тъй като един от най-хубавите ѝ чиновници е представител на същата генерация. Казва обаче, че ѝ се наложило да уволни четирима млади чиновници, тъй като били " ненадеждни ".

Поколението Z (също известно като зуумъри) е демографската генерация, която следва Милениалите (Поколение Y) и предхожда Алфа. Според откриватели то включва родените от средата на 90-те години на XX век до началото на 10-те години на XXI век.

 

Инфо: Нова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР