Кошчета за боклук. Така описва възмутен пловдивчанин чешмите в центъра

...
Кошчета за боклук. Така описва възмутен пловдивчанин чешмите в центъра
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Позор! Чешмите в Пловдив са се превърнали в кошчета за боклук

Кошчета за отпадък. Така разказва засегнат пловдивчанин чешмите в центъра на Пловдив, които по думите му са в позорно положение и не им се обръща внимание от пловдивската администрация и предприятията. Той алармира до TrafficNews , като разказа обстановката в дълъг текст, в който визира и различен проблем за паднало дърво, което лимитира достъпа отдавна, до огромен парк в Смирненски.
Прочетете още
„ За поредна година и изключително при тези невиждани жеги, голям брой чешми не престават да не работят даже в самия център. Пред хотел „ Тримонциум ”, Пощата, Базиликата и още няколко места има чисто нови чешми, които са се трансформирали в самобитни кошчета за отпадък и срам! Не са планувани очевидно даже аварийни елементи за когато от Общината благоволят да им извърнат изобщо внимание - липсва обикновена поддръжка, а се хвърлят на нови и нови планове за асимилиране, ”пише мъжът. 

Той описа още, че чешмата в парк „ Розариум ” от към този момент съвсем седмица стои в положение, в което водата се излива на паважа и не трябва даже спряна. Той задава въпросите- От чий джоб се заплаща за това безсрамие?А след това нямало пари? „ Дори до самия парк достъпът към момента е стеснен от паднало дърво, което лежи по цялата дължина на пътеката откъм " Братската могила ". Ако е за живи и здрави дървета, пречещи на някой капиталов план - резачките щяха да са го нарязали до момента в който пада ”, съобщи ядосаният пловдивчанин.

Мъжът е пуснал сигнал към общината за нередностите като е прикачил  снимки и даже GPS координати, с вярата пловдивчани да могат най-малко една студена вода да пият в горещините.

" Ако чешмичките работеха - животът в града ни би бил доста по-приятен и с по-малко припадащи хора лятно време. Докато за климатиците по рейсовете се размива отговорността с измиване на ръце, тук единственият отговорник е Община Пловдив и ръководството на града, прехвърлящо си топката сред два крайници на едно и също тяло ". Така приключва сигнала на мъжа.

TrafficNews се свърза с Община Пловдив по отношение на проблема, като към момента чакаме отговор по тематиката! Очаквайте детайлности!

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР