Корупцията не намери достатъчно врагове в този парламент, заяви председателят

...
Корупцията не намери достатъчно врагове в този парламент, заяви председателят
Коментари Харесай

Последни думи от ПП: Корупцията не намери достатъчно врагове в този парламент -

" Корупцията не откри задоволително врагове в този парламент ", съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров в последната си за 47-ото Народно събрание декларация.

Гюров регистрира и многото рецесии, в които е работил този парламент - високите цени на електричеството, пандемията, войната на Путин, заложените бомби в пътното строителство, бежанската рецесия, инфлация, политическа и икономическа рецесия. Все отново обаче той съобщи, че Народното събрание се е справил " добре в тези седем ужасни месеца ".

Депутатът обаче въпреки всичко счита, че Народното събрание е могъл да свърши повече, но че огромните промени се правели, когато има задоволително депутати, които желаят те да се случат

" Няма антикорупционно болшинство в този парламент. Корупцията не откри задоволително врагове в тази постройка ", разгласи той.

Гюров предвижда, че и идващият парламент ще бъде сложен, само че Политическа партия няма да се откаже от главните си цели и битката с корупцията. Председателят на групата приключи речта си с послание към обществото:

" Скъпи сънародници, гласувайте на идните избори. Всичко дотук бе единствено първа стъпка в изтръгването на страната от ръцете на мафията. Демокрацията не е спринт, тя е маратон. Демокрацията си коства, тя е единствената гаранция за просперитета на България. Тази борба е на всеки български жител тук и в чужбина и ние можем и би трябвало да я спечелим дружно. Имаме потребност от Вас, с цел да приключим правосъдната промяна, да има самостоятелни регулатори и да спрем кражбите(...) Дължим го на децата си. Продължаваме промяната! "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР