КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Норвежката скиорка Ragnhild Mowinckel запази

...
КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Норвежката скиорка Ragnhild Mowinckel запази
Коментари Харесай

Mowinckel спечели засегнатото от вятъра спускане Cortina пред американския състезател Wiles и Goggia

КОРТИНА Д'АМПЕЦО, Италия (AP) — Норвежката скиорка Ragnhild Mowinckel резервира фокуса си, с цел да завоюва засегнатото от вятъра втурване за Световната купа след серия от произшествия и закъснения белязаха надпреварата в събота.

Състезавайки се по трасето, което ще се употребява за Олимпиадата Милано-Кортина след две години, Моуинкел приключи на 0,35 секунди пред американската състезателка Жаклин Уайлс и на 0,44 пред домашния любимец София Goggia.

Това беше четвъртата победа в кариерата на Mowinckel за Световната купа и първата й, откакто завоюва супер-G в Кортина преди година. Мовинкел завоюва и сребърни медали в втурване и великански слалом на Олимпийските игри в Пьонгчанг през 2018 година, преди да пропусне целия сезон 2019-20 година заради сериозна травма на коляното.

Уайлс завоюва третия си резултат на подиума в кариерата и първи, откакто приключи трета в спускането в Кортина преди шест години – съревнование, което беше извоювано от нейния кумир и в този момент добър другар Линдзи Во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР