Коронавирусната епидемия удари автоконцерните особено силно, принуждавайки много компании по

...
Коронавирусната епидемия удари автоконцерните особено силно, принуждавайки много компании по
Коментари Харесай

VW гори по €2 млрд. на седмица заради коронавируса

Коронавирусната зараза удари автоконцерните изключително мощно, принуждавайки доста компании по света, в това число и Volkswagen Group, да спрат производството си. Миналата седмица от Волфсбург оповестиха, че ще прекратят интервенциите си в цяла Европа поради болестта. Според нов отчет на Automotive News Europe обаче, Volkswagen към момента харчи към 2 милиарда евро седмично за закрепени разноски - нещо, което никой автопроизводител не може да си разреши за неопределен срок.

VW, както Ford, FCA и Toyota се пробва, където е допустимо, да възобнови някои от индустриалните си интервенции. Това би означавало чиновниците да се върнат на работа, поддържайки безвредни дистанции един от различен, до момента в който в същото време не престават да дезинфекцират уреди.

В момента Volkswagen не реализира никакви продажби отвън Китай и търси способи да възобнови производството си и в други страни, само че без да заплашва личния състав си. Това съобщи изпълнителният шеф на Volkswagen Хърбърт Дийс в телевизионното предаване на Маркус Ланц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР