Коронавирусите умират при третиране с атомен кислород, получен при разлагането

...
Коронавирусите умират при третиране с атомен кислород, получен при разлагането
Коментари Харесай

Инж. Жеко Ганев: Коронавирусите умират при третиране с атомен кислород

Коронавирусите умират при отнасяне с атомен О2, получен при разлагането на молекулите на озона. До този извод е стигнал специалистът по физико-химични технологии за филтриране проф. инж. Жеко Ганев, който живее и работи в Стара Загора, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Изводите са направени след дългогодишни проучвания върху основата на предходни разработки на компанията му „ Елфи-Тех “ за битка с предшествениците на COVID-19 от фамилията на коронавирусите, които също в близкото минало провокираха епидемии със смъртни случаи – респираторният синдром MERS-CoV и тежкият респираторен синдром SARS-CoV.
Проф. Жеко Ганев има данни, че озонът влияе по същия метод и върху новия COVID-19, който е с сходна на предходните варианти конструкция.
Ученият е открил с опити, че при потребление на озон с променена – несиметрична конструкция на трите кислородни атома, се реализира неведнъж по-високо окисление, водещо до разрушение на липидната обвивка на коронавирусите.
Въздействието на атомния О2, получен при разпада на озона, прави вируса некадърен да се прикрепи към естествени, здрави кафези. Едноверижната РНК се разпада и вирусът се унищожава. Източник на атомен О2 е озонът.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР