Коронавирусът убива чернокожите с тревожно висока скорост. Това заяви американската

...
Коронавирусът убива чернокожите с тревожно висока скорост. Това заяви американската
Коментари Харесай

Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите много бързо

Коронавирусът убива чернокожите с обезпокоително висока скорост. Това съобщи американската звезда Бионсе. 38-годишната певица произнесе буйна тирада по време на изявата си на звездното събитие „ Едзин свят: Заедно у дома “, което оказа помощ за набирането на пари за битката против пандемията, съобщи БГНЕС.

Изпълнителката на „ Halo “, която има наследник на 8 година и двегодишни близнаци, сподели: „ По-голямата част от тъмнокожите служащи не могат да работят от вкъщи. Афроамериканските общности като цяло са мощно наранени от тази рецесия. Този вирус убива чернокожите с обезпокоително висока скорост тук, в Америка ”.

Бионсе прикани обществеността да остане внимателна на фона на пандемията.

„ Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме потребност от вас. Имаме потребност от вашите гласове, вашите качества и вашата мощ по целия свят ”, сподели тя.
Звездата изрази своята признателност към хората, които не престават да работят на първа линия, макар опасността от вируса.

”Тази вечер поздравяваме същинските герои – тези, които вършат висшата жертва, с цел да бъдем всички ние в сигурност, нахранени и здрави … ние продължаваме да се молим за вашата сигурност. На тези в хранително-вкусовата индустрия, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските чиновници, които работят, с цел да можем да сме в сигурност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване “, показа Бионсе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР