Коронавирусът прикривал вредата от новите клетъчни мрежиКонспиративни теории приписват сегашната

...
Коронавирусът прикривал вредата от новите клетъчни мрежиКонспиративни теории приписват сегашната
Коментари Харесай

Британци палят 5G кулите, съзряха конспирация

Коронавирусът прикривал вредата от новите клетъчни мрежи

Конспиративни теории приписват сегашната рецесия на излъчването от 5G мрежите
(снимка: CC0 Public Domain)

Хората във Англия бяха призовани от деятели в обществените мрежи да унищожат оборудването за клетъчни мрежи от пето потомство (5G). Инициативата е подхранвана от тайна доктрина за ковид.

Активистите настояват, че пандемията от ковид е породена от разгръщането на 5G мрежите, които са пагубни за здравето. Според обява в Гардиън, тайната доктрина се споделя от известни персони като актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън.

Привържениците на теорията считат, че коронавирусът е фиктивен, с цел да прикрие смъртните случаи, породени от внедряването на 5G мрежите. В интернет даже беше оповестена петиция, в която се показва, че признаците, приписвани на Covid-19, се демонстрират при хора, които живеят наоколо до кулите на 5G мрежи.
още по тематиката
Във Фейсбук се появиха групи срещу 5G, а инженерите в областта на телекомуникациите се сблъскаха със словесни и физически закани. Общностите предизвикват своите членове да разгласяват видеоклипове, в които унищожават съоръжение за клетъчни мрежи.

Видеоклип с подпалване на клетъчна 5G кула в Бирмингам към този момент беше публикуван в обществените мрежи. Полицията проверява закононарушението. Фейсбук реагира, като стартира да отстранява анти-5G групите от обществената мрежа.

Друг видеоклип, привлякъл милиони гледания в Twitter, демонстрира по какъв начин чиновници на интернет снабдител са измъчвани от жена, която твърди без доказателства, че компанията конфигурира 5G съоръжение като част от скрит план за заличаване на популацията.

„ Знаеш ли, че когато го включат [5G], ще убият всички и по тази причина строят лечебните заведения ”, споделя дамата на обърканите инженери на лондонска улица. „ Имате ли деца, имате ли родители? Когато го включат, сбогом мамо. Плащат ли ви задоволително добре, с цел да убивате хора? ”.

Говорител на компанията съобщи, че не употребяват 5G на никое място в мрежата си и похвали спокойната реакция на личния състав.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР