Коронавирусът не е повлиял на работоспособността и апетита на президента

...
Коронавирусът не е повлиял на работоспособността и апетита на президента
Коментари Харесай

Как е заразеният Байдън? Горещи новини от Белия дом

Коронавирусът не е повлиял на работоспособността и апетита на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, сподели на брифинг координаторът на Белия дом Ашиш Джа.

Коронавирусът при 79-годишния Байдън, който беше имунизиран и реваксиниран два пъти, беше диагностициран на 21 юли. Той е с леки признаци на болестта. Президентът на Съединени американски щати е в самоизолация и продължава да работи.

„ Хубаво е да забележим, че президентът се оправя по-добре с заболяването “, сподели представител на Белия дом. По думите му излезлият под карантина Байдън продължава да работи по 8 часа дневно и спи нужните 8 часа през нощта. По-рано на 22 юли лекарят на Байдън също сподели, че положението на президента се усъвършенства.

„ Апетитът му не се е трансформирал. Той е в доста положително въодушевление “, сподели служителят на администрацията, наблягайки, че президентът е имал добра закуска и обяд. Той не можа да каже какво тъкмо е ял Байдън, само че сподели, че е " видял трохи в чинията " след президентското хранене
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР