Коронацията на Чарлз III ще е по-евтина от тази на

...
Коронацията на Чарлз III ще е по-евтина от тази на
Коментари Харесай

Издадоха голяма тайна за Чарлз. Разкритието

Коронацията на Чарлз III ще е по-евтина от тази на майка му Елизабет Втора. Причината е рецесията с повишаването на живота, оповестява Кросс.бг.

Макар и датата на коронацията още да не е избрана, цената за нея няма да е толкоз висока и ще бъде по-скромна в сравнение с Елизабет II през 1953 година, заяви вестник " Дейли мирър ", базирайки се на източник, непосредствен до кралското семейство.
-->
Церемонията на Елизабет II е коствала 1,75 милиона паунда, което е еквивалент на 46 милиона в днешни дни.

" Кралят доста добре си дава сметка за проблемите на днешните британци, тъй че даже и церемонията по коронясването да дава отговор на условията и да се организира в сходство с всички остарели обичаи, тя ще бъде съобразена и с образа на монархията в актуалния свят ", разяснява източникът пред " Дейли мирър ".

" Дейли телеграф " също написа за бъдещата гала като отбелязва, че тя ще бъде по-кратка, по-скоро, по-малка, по-евтина и с повече представители на разнообразни общности и религии. Вестникът добавя, че гостите надали ще бъдат повече от 2000. Елизабет II бе коронясана 16 месеца след гибелта на своя татко, което поражда спекулации, че Чарлз III ще бъде коронясан на същата дата - 2 юни 2023 година - тъкмо 70 години по-късно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР