Корнелния Нинова беше наговорила куп лъжи за мен, по време

...
Корнелния Нинова беше наговорила куп лъжи за мен, по време
Коментари Харесай

ГЕРБ: Кметът на Сливница осъди Нинова на 3 инстанции

Корнелния Нинова беше наговорила куп неистини за мен, по време на заседание на Българска социалистическа партия. Това съобщи кметът на Сливница Васко Стоилков, по време на конференция в централата на ГЕРБ.

Аз заведох дело и осъдих Корнелия Нинова на три инстанции - Софийски градски съд, Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това е дефинитивно решение, уточни той.

Със арбитър реализатор ще си събера средствата от заведеното дело, тъй като Нинова още не ми ги е изплатила. Ще даря средствата от делата на детска градина, сподели Стоилков.

По време на конференцията Тома Биков се обърна и към Елена Йончева.

Като българската Кьовеши чакаме Йончева да прояви морална хигиена и към Нинова, за лъжите които е говорила в Сливница преди 4 години, когато е изгубила изборите и там, сподели Тома Биков.

Спас Гърневски съобщи, че даже архивът на Техноинпекс не може да се откри и хората не могат да се пенсионират. Предприятието е разкостено в употребява на Нинова, съобщи той.

Как тя никому незнайната е била стартирана в средите на Съюз на демократичните сили, съобщи той. Гърневски я назова госпожа Лъжа Инпексова.

Очаквайте детайлности...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР