Корнелия Нинова може да спи спокойно, няма никакво напрежение между

...
Корнелия Нинова може да спи спокойно, няма никакво напрежение между
Коментари Харесай

Цветанов: Нинова може да спи спокойно, няма напрежение между Борисов и Цветанов

" Корнелия Нинова може да спи умерено, няма никакво напрежение сред Борисов и Цветанов, нито сред парламентарната група на ГЕРБ и Борисов ". Това сподели след съдружния съвет ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той разяснява и думите на Волен Сидеров, който заяви, че има скрит план против премиера Бойко Борисов. " Всичко това е една интерпретация от всички, които имат интерес от сходни неща. В ГЕРБ сме единни, в никакъв случай не е имало разминаване в позициите ни. ", увери Цветанов. Той още един път сподели, че ГЕРБ ще поддържа оставките на тримата министри- вътрешния Валентин Радев, транспортния Ивайло Московски и районния Николай Нанков.

В четвъртък НФСБ евентуално ще гласоподава срещу оставките на тримата, само че ще поддържа новите имена в кабинета.

Не очаквайте постоянно да имаме еднообразно мнение сред нас и " Обединени патриоти ", когато имаме съдружни препоръки те ще ни дават опция да почистим възможни неприятни тълкувания, изясни Цветанов.

Взето е решение всяка седмица да има съдружен съвет. По този метод можем да забележим дали има някакво разминаване, дали има някакви решения, които би трябвало да се взима, изясни Цветанов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР