Корнелия Нинова и БСП получиха знакова подкрепа за предстоящите парламентарни

...
Корнелия Нинова и БСП получиха знакова подкрепа за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Немската, шведската и австрийската евроделегации на социалистите подкрепиха Нинова за изборите |

Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия получиха знакова поддръжка за идните парламентарни избори от водещи социалисти и демократи в Европейския парламент. 

Силна поддръжка и благопожелание за триумф до всички социалисти в България бяха изразени от немските социалдемократи в Екологичен потенциал от името на техния началник - Йенс Гайер. Той съобщи, че и в Европейския парламент, и в Германия наблюдават деликатно протичащото се в България, и са мощно впечатлени от националното неодобрение в символ на митинг против ръководството на министър-председателя Борисов и тясно обвързваните с него корупционни практики. В своето послание той изрази убеденост, че тази мощна демократична воля и противодействуващ дух на българските жители ще бъдат изразени и на 4 април, когато българите ще имат опцията да сложат завършек на този циничен модел на ръководство и да върнат престижа на България в Европейски Съюз на надеждна, пълноправна и демократично функционираща държава-членка.

Силно обръщение за значимостта на вота за българските жители и за България насочи координаторът на социалистите в Комисията по превоз и туризъм на Екологичен потенциал - Йохан Даниелсон, който е член на Екологичен потенциал от ръководещата в Швеция социалдемократическа партия. Той акцентира, че в цяла Европа социалистите и демократите са обединени в битката и устрема към реализиране на високи обществени стандарти, господство на закона и почитание на съществени човешки права.

Послание за поддръжка на вота и победа на 4 април беше декларирано и от страна на австрийските социалдемократи в Европейския парламент посредством ръководителя на Делегацията - Андреас Шидър. В своето послание, той акцентира, че е уверен, че Българска социалистическа партия е политическата мощ, която може да подсигурява на българските жители обществена правдивост, разцвет и развиване на страната. 

ИЗБОРИ 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР