Корнелия Нинова беше боецът, който през последните години понесе тежестта

...
Корнелия Нинова беше боецът, който през последните години понесе тежестта
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Само чрез Нинова БСП може да осъществи своите идеи

Корнелия Нинова беше боецът, който през последните години понесе тежестта на проблемите върху себе си. Единствено посредством нея Българска социалистическа партия може да реализира своите хрумвания. Това сподели в ефира на „ Твоят ден” по Нова ТВ проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия. По думите му все още няма друга персона, която да бъде по-подходяща за лидерския пост.

„ Ако някой от хората с искания за водач в действителност имаха харизмата и поддръжката в партията, те към този момент щяха да са спечелили. Към момента Нинова е личността, посредством която Българска социалистическа партия ще реализира своите хрумвания. Именно Корнелия Нинова сложи значимите въпроси през годините- за продажбата на един от главните енергоразпределители, тематиката за язовирите и доста други. Критиките към нея идват от хора, които явно са се самозабравили. Започнаха да се изживяват като водач в една или друга посока. Необходим е репер, който да ги върне в действителните условия”, изясни той.

Според проф. Михайлов аргументите за неприятните изборните резултати на левицата за сложни.

„ Членовете на Българска социалистическа партия в последната година и половина бяха въвлечени в пет избора. След всичко, което се случи тази година и изтеза българската нация, в този момент още веднъж беше призован конгрес. Нищо не беше прикрито, те демонстрираха своята зрялост и увереност. За съпоставяне, когато Миков беше отпред на партията, Българска социалистическа партия беше изпаднала в политическа незначимост, за разлика от сега”, сподели още той.

Появата на новите политически обединения е друга причина за неприятните изборни резултати на партията, счита Михайлов.

„ След неумелото 12-годишно ръководство на ГЕРБ, което забуксува страната, хората потърсиха решение на проблемите си в нови обединения. Това е наклонност освен у нас, само че и в цяла Европа”, сподели още той.

Проф. Георги Михайлов беше безапелационен, че още в първите седмици във властта Българска социалистическа партия стартира да осъществя своите хрумвания, доказателство за което е общественият бюджет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР