Корейците от Kia пуснаха едно интересно видео, в което се

...
Корейците от Kia пуснаха едно интересно видео, в което се
Коментари Харесай

Сравнение на Kia Stinger с Porsche Panamera и BMW 6er

Корейците от Kia пуснаха едно забавно видео, в което се прави съпоставяне на фастбека Stinger с Porsche Panamera и BMW 6 Series Gran Coupe. Клипчето е оповестено в формалния канал на южнокорейския производител.

Stinger е съпоставен с германците в четири дисциплини - ускоряване от 0 до 100 км/ч, скоростно прекосяване през завои, "змейка " и време за една обиколка на писта. Пилоти на колите са състезатели от американските серии SCCA.

В теста взе участие Stinger с 3.3-литров шестак и мощ 370 конски сили. Колата е оборудвана и с опционния диференциал с нараснало търкане. Срещу корееца се изправят Panamera 3.0 V6 и BMW 640i.

В прекосяването на завои с висока скорост Kia-та демонстрира отлични резултати, а при прекосяване на "змейката " се подрежда незабавно след Porsche-то. Най-бърза обаче Kia-та се оказва при прекосяването на обиколка от пистата.

Ускорението също е по-добро от това на германците. Stinger съумява да форсира за 4.6 секунди, достижение, което е по-бързо от това от заводските данни с 0.3 секунди. Вижте видеото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР