Коректорът е едно от най-мощните оръжия в козметичната ви чантичка.

...
Коректорът е едно от най-мощните оръжия в козметичната ви чантичка.
Коментари Харесай

Ето как да прикриете пъпките и тъмните кръгове с помощта на коректор

Коректорът е едно от най-мощните оръжия в козметичната ви чантичка. Той може да накара лицето ви да наподобява по-будно и да прикрие идеално всяко несъвършенство по кожата. А кой не би желал да се отърве от тъмните кръгове под очите?

Коректорите се оферират в разнообразни форми и консистенции. Някои избират течните, а други пък тези, които са под форма на стик. Няма значение какъв тъкмо ще изберете вие, стига да покрива качествени и да не кара кожата ви да наподобява суха или пък тежко гримирана. Също по този начин на пазара се оферират и коректори със съставки, които фактически оказват помощ на кожата да възвърне.

Но по какъв начин да изберем верния коректор за нас?

За покриване на пъпки би трябвало да употребявате коректор, който е същият цвят като декор дьо тена ви. Ако е по-светъл, той ще ги накара да изпъкнат още повече.

За прикриване на тъмните кръгове под очите коректорът нормално би трябвало да е с два тона по-светъл и златен/жълт подтон. той обезврежда лилавия цвят на кръговете.

За прикриване на тъмни петна и пигментация отърсете коректор с оранжев подтон, защото ще по едно и също време ще оцвети и прикрие.

***
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР