Корабът на Грийнпийс Rainbow Warrior ще посети Варна и Бургас

...
Корабът на Грийнпийс Rainbow Warrior ще посети Варна и Бургас
Коментари Харесай

Корабът на Грийнпийс идва във Варна и Бургас в началото на юни

Корабът на " Грийнпийс " Rainbow Warrior ще посети Варна и Бургас при започване на месец юни. Тазгодишното посещаване е част от общоевропейския тур " Заедно за климата ", който цели потребление и справяне с климатичната рецесия. От борда на кораба ще насочат апел към политиците да подхващат незабавни съответни ограничения посредством въвеждане на дълготрайни тактики за всички браншове и най-много за този на енергетиката.

До 26 май от " Грийнпийс " набират доброволци, които да оказват помощ на уредниците по време на престоя във Варна и Бургас. Това заяви в морското предаване на Радио Варна Деница Петрова от екологичната организация:

По време на престоя на Rainbow Warrior на пристанищата във Варна и в Бургас ще има най-различни образования, конгреси за нововъведения, прожекции, куклен спектакъл и, несъмнено, отворени порти за всички, които желаят да прегледат кораба.

Ето какви ще бъдат дилемите на доброволците: да бъдат водачи на посетителите на кораба; да описват за различните източници на енергия; да оказват помощ в работилниците и креативните ателиета на кея.

Всички доброволци ще получат авансово къс справочник с историята и спецификациите на кораба, както и подробна информация за акцията " Климат и сила ".

Гафикът на отворените порти във Варна е следният:

-4 юни, вторник - 15:00 - 19:00 ч.

-5 юни, сряда - 10:00 - 13:00 и 14:00 - 19:00 ч.

Обучението и инструктажът на доброволците ще се проведат на 30 май и 3 юни, сподели още Деница Петрова. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР