Корабът Galaxy Leader, който е бе отвлечен край Йемен, принадлежи

...
Корабът Galaxy Leader, който е бе отвлечен край Йемен, принадлежи
Коментари Харесай

ЛОШО: Собственикът на отвлечения кораб край Йемен с българи на борда – спонсор на Военноморското училище във Варна

Корабът " Galaxy Leader ", който е бе похитен край Йемен, принадлежи на английска компания, която е благосъстоятелност отчасти на богатия израелски бизнесмен Ейбрахам (Рами) Унгар.

Стана ясно, че той е също по този начин e и един от спонсорите на Военноморското учебно заведение във Варна и през последните 20 години компанията му не стопира да подкрепя образованието, наемането на работа на студентите от учебното заведение и подобряването на образователната база. Именно заради това през 2014 година той получава почетното звание " Доктор хонорис идея " от образователното институция.

Съставът на екипажа на отвлечения транспортен съд " Galaxy Leader ", включва жители от разнообразни националности – българи, украинци, филипинци и мексиканци, само че не участват израелски жители. Плавателният съд е тръгнал от пристанище в Турция в посока към Индия. Капитанът на кораба е един от двамата българи на борда.

Системата за автоматизирана идентификация на кораба " Galaxy Leader " е изключена след отвличането му край Йемен, което се удостоверява и от данните за сателитно следене на уеб страницата " MarineTraffic ".

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР