Координирано от благотворителната кампания за ЛГБТ+ кампании Stonewall, писмото е

...
Координирано от благотворителната кампания за ЛГБТ+ кампании Stonewall, писмото е
Коментари Харесай

Знаменитости обвиняват Риши Сунак в „безчувствено пренебрежение“ към забавянето на забраната на конверсионната терапия

Координирано от благотворителната акция за ЛГБТ+ акции Stonewall, писмото е подписано и от актьорите Алън Къминг и Ръсел Тови.

Конверсия лечението е развой, който се пробва да промени нечия полова ориентировка или полова еднаквост. Може да включва лечения с говорене и молитва, само че се употребяват и по-екстремни способи като екзорсизъм, физическо принуждение и отнемане от храна.

В писмото се споделя, че държавното управление има „ финален късмет “ да съблюдава обещанието си да забрани обръщането терапия, която има за цел да промени или потисне нечия полова ориентировка или полова еднаквост.

Писмото на Стоунуол, адресирано до господин Сунак, гласи: „ Като оставяте часовника да изтече, вие показвате безчувствено неуважение към вредата, на която сте изправени от LGBTQ+ хора.

„ Вие давате зелена светлина на насилниците да продължат гладко. Вие разочаровате оживелите и жертвите на малтретиране в цялата страна. "

В писмото се загатва и повишаването на закононарушенията от ненавист. Според Министерството на вътрешните работи през годината, приключваща през март 2023 година, полицията е записала транссексуални закононарушения от ненавист в Англия и Уелс се е нараснал с 11%, до 4732 закононарушения.

В писмото на Stonewall се споделя: „ ЛГБТК+ хората заслужават държавно управление с волята да ги пази от щета.

„ Това е последният късмет за вашето държавно управление да съблюдава едно заричане към гласоподавателите на ЛГБТК+ в нашата страна.

„ Моля, направете вярното нещо и издайте закон за цялостна възбрана на тези ужасяващи и изменящи живота практики. “

Изображение:Писмото от Stonewall, подписано от няколко звезди, беше адресирано до министър-председателя

Бившият министър председател Тереза ​​Мей за първи път даде обещание да забрани практиките за превръщане през юли 2018 година

През март предходната година тогавашният министър председател Борис Джонсън се отхвърли от проектите за законодателство и по-късно отбрани решението си да не включва транссексуални хора в бъдеща възбрана, като сподели, че има „ сложности и сензитивност “, върху които би трябвало да се работи.

През януари държавното управление сподели, че ще забрани конверсионна терапия за „ всички “, в това число транссексуални хора.

Лейбъристите също споделиха, че ще вкарат „ без малки врати “ транс-включваща възбрана за конверсионна терапия, в случай че бъдат определени.

Стюарт Андрю, министър по равенството, се извини предходната седмица за забавянето на възбраната на практиката, само че не се ангажира тя да бъде включена в речта на краля на 7 ноември.

Когато го попитаха за писмото, държавното управление разказа конверсионната терапия като " непоносим " и сподели, че към момента " деликатно обмисля този доста комплициран въпрос ".

Миналия месец Комисията за тъждество и права на индивида писа до министъра на дамите и равенството Кеми Баденок, настоявайки, че е належащо законодателство за възбрана на конверсионната терапия “ и сподели, че се надява това да бъде в речта на краля.

Говорител на държавното управление сподели: „ Никой в ​​тази страна не би трябвало да бъде наранен или унизен поради това, което е, и опити за по този начин наречената „ конверсионна терапия ' са отвратителни. Ето за какво ние деликатно обмисляме този доста комплициран въпрос. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР