Контузия е причината Анди Мъри да отложи връщането си на

...
Контузия е причината Анди Мъри да отложи връщането си на
Коментари Харесай

Травма отлага връщането на Мъри на корта

Контузия е повода Анди Мъри да отсрочи връщането си на корта най-рано за месец март. Според последната информация шотландецът ича оток на костта в резултат на интервенцията за промяна на тазобедрената става, която избави кариерата му през предходната година.
Трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем за последно игра в " Купа Дейвис " през ноември, а в края на декември той разгласи, че не е се усеща в задоволително положително положение и ще пропусне започващото на 20 януари Открито състезание на Австралия, само че се надява, че ще може да играе още веднъж през февруари.
" Този оток на костта лиши повече време за лекуване от плануваното, тъй че няма да вземам участие в шампионатите в Монпелие и Ротердам през февруари ", съобщи 32-годишният шотландец за " Би Би Си ".
" Не желая да избързвам. Ще послушам тялото си и ще се завърна на корта, когато пристигна точното време ", добави той. Мъри претърпя интервенцията за промяна на тазобердената става през февруари предходната година, след което се завърна в игра на двойки през юни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР