Концесията на Летище София е пример за прозрачност и спазване

...
Концесията на Летище София е пример за прозрачност и спазване
Коментари Харесай

Борисов: Плащаме честно изтребителите, за да не оставим някой следващ да плаща

Концесията на Летище София е образец за бистрота и съблюдаване на европейските правила. Чухме чудовищни неща, само че ние сме научени да бъдем търпеливи, тъй като най-после истината постоянно става ясно. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на обичайна посланическа конференция в София, съобщи кореспондент на Novini.bg

Взехме допустимо най-хубавия аероплан, който доста усъвършенства нашите благоприятни условия. Също доста спекулации чухме надали не, че в случай че няма 12, а са 9 ракети, се понижава боеспособността. Нищо сходно – това е началото на превъоръжаването на Въоръжените сили. Аз настоях да платим незабавно, тъй като ми омръзна три пъти, като пристигам в ръководството, да заплащам борчовете на тези, които са се пазарили, съобщи министър-председателят.

Неслучайно имаме авиация, която е годна единствена да натовари щаба и да избяга. Не ракета, една пушка няма на техниката. Да ги запитвам тези, които приказват, какво въоръжение имат Пантерите – единствено с прашка можеш да стреляш оттова. Кугърите нямат и револвер на борда, а Спартаните по този начин бяха купени, че нямат и контракти за поддръжка – за повече пари в сравнение с в този момент купените потвърдени в борба Ф-16 Блок 70 с въоръжение. И тези същите излизат да приказват. Ние плащаме и завършваме тематиката – почтено и честно, не да оставим някой идващ да заплаща. Ние сме си събрали парите от битката с контрабандата и сивата стопанска система и си плащаме. Така както платихме на съветската компания реакторите на Белене, акцентира Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР