Концесионерът на летище София .- СОФ Кънект обяви, че търси

...
Концесионерът на летище София .- СОФ Кънект обяви, че търси
Коментари Харесай

Концесионерът на летище София търси търговци и почистваща фирма

Концесионерът на летище " София ".- " СОФ Кънект " разгласи, че търси реализатори за комерсиалната активност и почистваща компания, която ще се заеме с хигиената на аеропорта.

Съобщението идва седмица след неочакваната инспекция на на летището, при която той не остана удивен от хигиената и се закани да постанова наказания.

Сега от " СОФ Кънект " оповестяват, че следва да бъдат оповестени търгове за избор на реализатори за комерсиалните действия и почистването.

Основно условие към участниците е да одобряват на работа всички сегашни чиновници, заети в осъществяването на тези дейностив момента на летището, се споделя в известието.

В същото време " СОФ Кънект " търси компании, потвърдили се в съответните области със своя професионализъм и експертен опит.

Това е много тежко условие към бъдещите претенденти, в случай че се има поради митинга на чистачките на летището, поради които Бойко Борисов спря преди време концесионирането на аеропорта.

От " СОФ Кънект " показват, че за повишение качеството на услугите и обезпечаване на по-добро пътническо прекарване, ще се приложи нов бизнес модел, основан на най-хубавите международни летищни практики.

Решението за възлагане на чистотата на летището на външна компания е взето след повсеместен разбор, част от който са и множеството рекомендации и сериозни мнения от пасажери. Те са свързани с чистотата на терминалните здания, както и с обслужването, организацията и визията на комерсиалните обекти.

" Пътническо прекарване на най-високо равнище, това е задачата, която желаеме да реализираме, трансформирайки комерсиалната зона на Терминал 2 до края на 2022 година Посетителите на летището ще се възползват от невероятни предложения и многообразие от марки и артикули. На множеството европейки летища качеството на комерсиалните действия и почистването се подсигурява от профилирани в тези области компании. Този тип ръководство е от значително значение за даването на висок клас услуги и обслужване, които ще трансфорат летище София в съвременно и привлекателно ", споделя Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на " СОФ Кънект ".

За пътуващите, изключително в изискванията на пандемия, е извънредно значимо поддържането на високи равнища на хигиена и стандарти в почистването, което е гаранция за безвредно и несъмнено пътешестване. Новият бизнес ще отговори на високите упования на пасажерите.

Предстои да бъдат оповестени търгове за избор на реализатори за комерсиалните действия и почистването. Ще се търсят компании, потвърдили се в съответните области със своя професионализъм и експертен опит. Основно условие към участниците в търговете ще бъде да одобряват на работа всички сегашни чиновници, заети в осъществяването на посочените действия.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР