Концертът на грандамата на френския шансонще се състои малко по-рано

...
Концертът на грандамата на френския шансонще се състои малко по-рано
Коментари Харесай

Дългоочакваният концерт на Мирей Матийо в София ще се състои на 24 октомври

Концертът на грандамата на френския шансонще се състои малко по-рано от последната оповестена дата. Мирей Матийо ще завладее публиката в зала 1 на НДК на 24 октомври 2022 година със своето грандиозно шоу. Причината за смяната в запланувания график е отпадането на концертни дати от Русия, които е невероятно да се изпълнят в актуалната интернационална конюнктура, а решението е взето от мениджмънта на френската звезда.

Мирей Матийо ще зарадва хилядите си почитатели в България с необикновено шоу. Тя ще гостува за първи път у нас с блестящ концерт и най-емблематичните си и обичани песни.Значителна част от билетите към този момент са продадени, а всички пропуски, закупени досега, ще важат за новата дата без нужда от презаверяване.

Самата Мирей Матийо споделя: " Нямам самообладание най-сетне да потегли още веднъж на турне и да се срещна за първи път с българската аудитория в София. Няма нищо по-красиво от споделените страсти онлайн посредством музиката и обичаните песни. Очаквам Ви и се веселя, че ще се забележим напълно скоро! "

Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на запленяващите ѝ осъществявания на 24октомври 2022 година в зала 1 на НДК.

Организатор на концерта е компанията BLUEPLAN.Продажбата на билети се реализира в касите и партньорската мрежа на и на касите в Билетния център на НДК.Все още са налични лимитирани бройки билети от всички ценови категории.

За повече информация следете Facebook страницата на и.

За Мирей Матийо

" Врабчето от Авиньон ", както е наричана още Матийо, е изпяла над 1200 песни на 8 езика и продава над 200 милиона албума. През годините извършва дуети с Шарл Азнавур, Клод Франсоа, Джони Холидей, Пол Анка, Силви Вартан и Хулио Иглесиас.  Въпреки че постоянно е сравнявана с Едит Пиаф, пътят ѝ е изцяло друг. От началото на кариерата си през 1965-а Мирей Матийо не е преставала да твори и да подарява феновете си с необятната си усмивка. " Винаги пея за обич, това е методът, по който се показвам ", споделя звездата. Обичана е еднообразно както от елементарните хора, по този начин и от политическите водачи и шоу звезди. Приветствана е от държавни глави и е обиколила всички континенти. " На сцената тя се усеща вкъщи, там намира своя нравствен мир ", споделя за нея мениджърът ѝ Джони Старк и прибавя: " Такава е Мирей – сърце, което пее, сърце, което плаче, само че на първо място едно сърце, което обича. "

През 2018-а, след 13 години мъртвило, Мирей Матийо издава настоящия си албум " Mes Classiques ", в който отдава респект на обичаните си произведения от света на класическата музика. " Mes Classiques " ( " Моите класики " ) е албум, който Мирей Матийо посвещава на паметта на майка си. За албума Матийо записва 18 красиви песни на седем езика – френски, британски, немски, испански, италиански, съветски и латински. В " Mes Classiques " влизат произведения от Верди, Моцарт, Офенбах, Хендел, Чайковски, Шуберт Брамс, Форе и на испанския композитор и китарист – Франциско Тарега. През 1998-а е удостоена с почетната купа Кавалер на Ордена на Почетния легион.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР