Концертът на артиста у нас, който трябваше да се състои

...
Концертът на артиста у нас, който трябваше да се състои
Коментари Харесай

Ричард Маркс отлага европейското си турне през 2020

Концертът на актьора у нас, който трябваше да се състои на 28 март в зала 1 на НДК, ще се състои през есента. Очаквайте напълно скоро елементи за новата дата на шоуто на Ричард Маркс от уредниците Loud Concerts.
Ето формалното изказване от мениджмънта на актьора:
За страдание, заради настъпилата международна здравословна рецесия и непредвидимите условия на пътешестване по света, мениджмънтът на Ричард Маркс е заставен да отсрочи пролетното турне 2020 на актьора за есента. Билетите, закупени за актуалните дати ще важат и за новите дати, когато бъдат доказани.
Ето и изказването на Ричард: „ За да не застраша здравето и сигурността на моите почитатели по време на концертите си, идното европейско турне се постанова да бъде отсрочено поради международната здравна рецесия. Изпълнен съм с изключителна признателност към почитателите си и се вълнувах доста за идното европейско турне. Някои от тези шоута са разпродадени от месеци и бях подготвен да преживея с всеки една невероятна нощ с музика. Скоро ще се върна и ще прекараме ужасно време дружно! “
Както е посочено в изказването нагоре, закупените към този момент билети за концерта на 28 март в зала 1 на НДК ще важат за новата дата, без да е належащо да бъдат презаверени.
Феновете имат опция също по този начин да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 
Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от уеб страницата на Eventim.bg:
- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с натрапен платеж или по банков път – феновете би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. " 6-ти септември " 58, където ще бъде възобновена сумата в брой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР