Концепцията на вицепремиера Красимир Каракачанов за промени в политиката за

...
Концепцията на вицепремиера Красимир Каракачанов за промени в политиката за
Коментари Харесай

Работата по концепцията на Каракачанов за ромите ще продължи след изборите

Концепцията на вицепремиера Красимир Каракачанов за промени в политиката за интеграция на ромите е предходна междуведомствените разисквания, само че работата по приемането и ще продължи след евроизборите, сподели през днешния ден пред Канал 3 нейният създател. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация добави, че самичък е предложил на премиера работата по нея краткотрайно да спре, с цел да не стартират офанзиви, че се употребила за избирателен ПР.

Концепцията беше показана през февруари и планува общественополезен труд, надзор над обществените помощи, прекъсване на детската раждаемост и други. " Не съм я направил поради изборите, а с цел да се реши един въпрос в интерес на цялото българско общество ", сподели Каракачанов.

В отговор на въпрос той сподели, че евроизборите са значими, тъй като евродепутатите били генератор на безумия, свързани с половете, правата на гейовете и така нататък " Докато Европа се занимава с сходни безумия към този момент 20 години, тя постепенно и последователно се наводнява от хора, които идват да употребяват богатства и имат упоритостта да я завладеят и в нея да се вее зеленото знаме ", сподели още Красимир Каракачанов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (323)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР