Концентрацията на енергия по това време е много висока, лунният

...
Концентрацията на енергия по това време е много висока, лунният
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 05.03.20

Концентрацията на сила по това време е доста висока, лунният ден е много комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих.

На този ден сънищата рядко значат нещо. Все отново някои от тях може да отразяват какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако са били ярки и дейни сънища, в които се случват доста неща, стават разнообразни събития, тогава живеете в естетика и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без страсти, няма доста дейности в тях, тогава за вашата житейска обстановка има още доста какво да се желае.

Особено би трябвало да се отнесете деликатно към сънищата, в които сте жертва на събитията. В този случай се предлага да преразгледате правилата и държанието си, защото пасивността може да бъде доста нездравословна за вашето бъдеще. Проявете повече самодейност, както в фамилията, по този начин и в работата! Спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си!

Сънища при Луна в символ Рак

В тези дни може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тях човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна.

По един или различен метод множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Те могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни. Ако са били от последните, не се плашете, ами деликатно анализирайте какво е тяхното обръщение. Може да демонстрират къде грешите, че може би сте станали прекомерно прочувствени и това няма да докара до нищо положително. Гледайте на тях като на градивна рецензия. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР